info@bodemeducational.com     ·       +90 216 466 00 29
  ARAMA   | BLOG |

BODEM® Educational

Güvenlik ve KVKK Hakkında Bilgilendirme

 
Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası
Bu gizlilik politikası http://www.bodemeducational.com adresinde geçerlidir. Bodem Eğitim Araçları olarak kullanıcılarımızın gizliliğinin korunması çok önemli bir konudur, bu amaç doğrultusunda bu gizlilik bildirisini hazırladık. Bodem Eğitim Araçları olarak, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, Veri Sorumlusu sıfatıyla, sizi KVKK kapsamındaki aydınlatma yükümlülüğümüz çerçevesinde, Kişisel Verilerinizin toplanma yöntemleri ve hukuki sebepleri, Kişisel Verilerinizi koruma yöntemlerimiz ve politikamız, Kişisel Verilerin işlenme amaçları, Kişisel Verilerinizin üçüncü kişilere aktarımı ve KVKK kapsamında size tanınan haklara ilişkin olarak bilgilendirmek istiyoruz .
 
Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikasının Kapsam ve Amacı
Sitemizde gezinmek için kayıt olmanız ve kişisel verilerinizi vermeniz veya üye olmanız gerekmemektedir. İsteğinize göre e-mail adresinizi kaydetmeniz sadece reklam sağlamak ve dilediğiniz ürün ve hizmetlerden haberdar edilmenizi sağlamak içindir.  Müşterilerimizin gizliliğine saygı duyuyor ve web sitemiz, telefon veya e-posta yoluyla bize gönderilen bilgilerin uygun şekilde kullanılmasını sağlamak için önlem alıyoruz. Toplanan size ait bilgiler (e-posta, isim, soyad, doğum tarihi, fatura adresi, teslimat adresi vs.)  siparişlerin ve fatura, kargo gönderimi gibi diğer iç iş operasyonlarının işlenmesine yardımcı olmak için kullanılır. Bodem Eğitim Araçlarındaki her alışveriş işlemine Bodem Eğitim Araçları fatura keser. Web sitemizde belirtilen e- posta veya telefon üzerinden alışveriş süresince alınan bilgilerin üçüncü şahıslarla paylaşılmasına kesinlikle izin vermemekteyiz! Bodem Eğitim Araçlarına verdiğiniz kişisel bilgileriniz kiralanmamakta, satılmamakta ve faaliyet dışı hiçbir ticari amaçla kullanmamaktadır. 
 
Güvenlik Tedbirleri
Kişisel veriler yalnızca bilgisayarla işlemeye tabi tutulacaktır. Bu amaç doğrultusunda, yürürlükteki standartlara uygun olarak bilgilerin gizliliği, doğruluğu ve kullanılabilirliğini korumak için uygun prosedürlerin tümü benimsenecektir. Bodem Eğitim Araçları, kişisel verilere yetkisiz erişimi, hatalı kullanımı, kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesini, ifşa edilmesini, değiştirilmesini veya imha edilmesini engellemek için gerekli önlemleri almaktadır. Kağıt ortamdaki kişisel verilerin mutlaka dolaplarda muhafaza edilmesini ve sadece yetkili kişiler tarafından erişilmesini sağlar. Bilgisayar ve dosyaların bulunduğu ofis özel alarm sistemi ve kameralar ile korunmakta ve ofis içersine gelen ziyaretçilerin hiçbiri kişisel verilerin bulunduğu dosya ve bilgisayarlara ulaşamamaktadır. Bilgisayarlar düzenli olarak güncellenmekte ve şifre ile korunmaktadırlar.
 
Kargo Ve Teslimat
Siparişinizin tamamlanmasından sonra ürün, bilgilerinde belirtilen iş günü süresi içinde kargoya teslim edilir. Fiyatlarımız Bodem Eğitim Araçları İstanbul depo teslimidir. Kargo ücretleri alıcıya aittir. Sipariş etmiş olduğunuz ürünler resmi tatil ve Cumartesi, Pazar günleri dışında kalan tüm günler kargoya teslim edilebilmektedir. Adrese teslim kargo hizmeti, kargo firmasının ulaşım dahilinde olan bölgelere yapılır.
 
Siparişimin Durumunu Nasıl Takip Edebilirim?
Kargoya verildikten sonra siparişinizin takip numarasına satış birimimizden mail veya telefon ile ulaşabilirsiniz.
 
İade Ve Değişim İşlemleri
Satın aldığınız ürünleri tahrip etmeden, kullanmadan ve ürünün tekrar satılabilirliğini bozmadan, teslim tarihinden itibaren ondört (14) günlük süre içinde neden belirterek kargoyu ücretsiz iade edebilirsiniz. 14 gün içindeki iadeler kargo size ait olmak üzere kabul edilir. Kullanılmış, ambalajı açılmış, tahrip edilmiş vb. şekildeki ürünler iade edilemez. Orijinal ambalaja sahip ürünlerin iadesi, orijinal ambalaj ile yapılmalıdır. İade edilecek ürünün ürüne ait fatura ve sevk irsaliyesinin aslıyla birlikte iade edilmesi gerekmektedir. İade faturası ya da fatura ve sevk irsaliyesi asıllarının temin edilemediği durumlarda, bundan kaynaklanan KDV vb. mali yükümlülükler iade edilecek bedelden indirilir. Üründe ve ambalajında herhangi bir yazı yazma, açılma, bozulma, kırılma, tahrip, yırtılma, kullanılma vb. durumlar tespit edildiği hallerde ve ürünün müşteriye teslim edildiği andaki hali ile iade edilememesi durumunda, ürün iade alınmaz ve bedeli iade edilmez. 14 gün süresi dolmuş ürünlerin iadesi kabul edilmez. İadesi yapılacak olan ürünler, Bodem Eğitim Araçlarının siparişinizi size gönderdiği kargo şirketleri tarafından bize ulaştırılmalıdır.
 
İlgili Kişiler’in Kişisel Veriler Üzerinde Hakları
Kullanıcı; işlenen verilere ilişkin bilgi alma, bunların bir kopyasını edinme, kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme hakkına sahiptir. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep edebilir. 
 
Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası’nda Yapılacak Değişiklikler
Bodem Eğitim Araçları, işbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası’nda her zaman değişiklik yapabilir. Bu değişiklikler, değiştirilmiş yeni Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası’nın yayınlanmasıyla birlikte derhal geçerlilik kazanır. İşbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası’ndaki değişikliklerden haberdar olmanız için lütfen bu bilgileri periyodik olarak kontrol ediniz. Bazı durumlarda ise Bodem Eğitim Araçları sitesinde yer alacak olan uyarılar yeni güvenlik uygulamaları konusunda size bilgi verecektir. Güvenlikle ilgili soru ve sorunlarınızı info@bodemeducational.com adresine yazabilirsiniz.